Descriere
Epilare definitiva Laser – Laser Alexandrite Natural: tehnologie moderna, considerat unul din cele mai eficiente sisteme de indepartare permanenta a parului, Laserul Alexandrite Natural trateaza toate tipurile de piele, de la piele deschisa pana la pielea bronzata si tinteste inclusiv parul blond. Epilarea definitiva a revolutionat serviciile de cosmetica din intreaga lume iar standardul de aur in fotoepilare este laserul Alexandrite.
Cum functioneaza epilarea definitiva cu Laserul Alexandrite Natural?
Sigur si bine tolerat de piele, laserul ajunge pana la nivelul radacinii firului de par pe care il distruge prin fototermoliza fara sa afecteze tesutul inconjurator. Firele de par aflate in faza de crestere vor fi eliminate iar efectul se observa la 2 saptamani dupa prima sedinta.
- Eficienţă net superioară asupra firelor de păr fine, subţiri, fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului;
- Fara durere si cu discomfort minim datorita modului dinamic de racire cu ajutorul piesei din safir;
- Tehnologia exclusiva Moveo: noul aplicator dublează capacitatea de transmisie a energiei laser către piele;
- Fara efecte adverse precum arsura sau decololorarea pielii;
Care sunt principalele indicatii epilarii definitive laser?
- Epilarea definitiva: Atat barbatii cat si femeile doresc sa elimine parul in exces, chiar si din zone mai sensibile precum: fata, axila, zona inghinala.
- Afectiuni dermatologice: foliculita, hirsutim. Foliculita se carcterizeaza prin mici papule rosiatice datorate inflamatiei la nivelul firului de par si se pot dezvolta oriunde pe corp. O data distrusa radacina, nu se mai poate dezvolta inflamatie la acest nivel. Hirsutismul este o afectiune endocrinologica si afecteaza femeile cauzand aparitia de par gros, inchis la culoare in zone precum: mustata, barbie, perciuni, areole. Pe langa tratamentul medicamentos specific, epilarea cu laserul Alexandrite este extrem de utila.
- Petele pigmentare: lentigine solare sau pistrui. Lungimea de unda de 755 nm permite laserului sa indentifice melanina (pigmentul brun) de la nivelul petei si sa o elimine.