fbpx
Reconstructia lobului urechii
Dr. Mihaela Georgescu
Reconstructia urechii despicate

Cele mai frecvente probleme la nivelul lobului urechii?

Cele mai frecvente probleme estetice aparute la nivelul lobului urechii sunt cauzate de accesoriile bine cunoscute sub denumirea de cercei. Astfel, pot fi situatii accidentale, traumatice, prin smulgerea sau agatarea cerceilor, dar si situatii in care persoana poarta o perioada lunga de timp cercei foarte grei, prea grei putand sa largeasca gaura din lobul urechii sau chiar sa il taie.

Refacerea lobului urechii presupune o interventie chirurgicala care implica o anestezie locala, reconstructia anatomica cat mai apropiata ca dimensiune/forma de celalalt lob al urechii. Cu exceptia cazurilor de alergie cunoscuta la lidocaina, pentru anestezie se foloseste local 15 minute crema anestezica, apoi lidocaina se injecteaza la nivel local, iar zona lobului urechii va amortii (pacientul nu simte durere, dar simte manipularea fizica). In majoritatea cazurilor, interventia dureaza aproximativ 30-60 de minute.

Informatii despre interventia chirurgicala

  • Pentru anestezie se foloseste local 15 minute crema anestezica
  • Lidocaina se injecteaza la nivel local, iar zona lobului urechii va amortii. In acest fel pacientul nu va simti durere, dar simte manipularea fizica.
  • Interventia dureaza aproximativ: 30-60 de minute.

Recomandari post-procedura

Gaura din  urechii poate fi conservata (se recomanda a purta un cercel special, nu foarte greu, curatat zilnic) sau se poate desfiinta si un re-piercing refacut dupa 8-10 saptamani. Orice procedura chirurgicala comporta un anumit grad de risc, riscurile fiind cele comune:  sangerare, echimoze, cicatrice, infectie etc.

Se poate trata si cheloidul ce afecteaza urechea sau lobul urechii prin aceasta interventie chirurgicala, fiind necesare post-operator de proceduri suplimentare de injectare de cortizon, plasturi speciali.

In primele ore dupa interventie, urechea este usor umflata si rosie. Suturile sunt vizibile la locul inciziei. Iar, de obicei, urechea este bandajata, bandajul fiind necesar a fi schimbat zilnic cu o toaleta locala minima, pentru prevenirea infectiei. Firele se suprima dupa 7-10 zile.

Se recomanda reducerea fumatului, pentru a nu afecta circulatia locala, precum si baile (imersia in apa), expunerea la aburi.

Persoana care efectueaza procedura poate sa isi reia activitatea postoperator in aceeasi zi.

Preturi

  • Reconstructia lobului urechii: 1210 lei / 1 ureche

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Mihaela Georgescu

Dr. Mihaela Georgescu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Roxana Pricope

Dr. Roxana Pricope

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Alexandra Trifu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Elis Curtmola

Dr. Elis Curtmola

Medic Specialist Dermatolog

Testimoniale Pacienti

Impresiile unui pacient mulțumit
Sunt foarte mulțumită de serviciile doamnei doctor! Am avut impresia că am stat de vorbă cu o prietena, nu cu un medic. Mai rar așa medici! FELICITARI doamna doctor Bratu!
Gabriela
Încredere și profesionalism
Un medic tânar dedicat, dornic să ajute pacienții! Este un om, un doctor care din prima mi-a arătat ca pot avea încredere în sfaturile si recomadarile sale. Îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
Daniela
Dedicare și implicare completă față de pacienți
O recomand din suflet pe doamna Dr. Bratu, nu doar pentru profesionalism și competență, dar mai ales pentru empatie, comunicare și implicare! Datorită ei, sunt mai informată și mai frumoasă.
Alice