Modelare si volumizare pometi

Ce este procedura de marire si ridicare a pometilor?

Pentru marirea si liftingul pometilor se pot folosi mai multe tipuri de substante, insa studiile arata ca acidul hialuronic este cea mai buna varianta. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos. Pometii sunt primii care sunt afectati de varsta, acestia incep sa piarda din volum, densitatea oaselor scade si pielea se subtiaza, pliurile faciale si adanciturile devin mai pronuntate adaugand ani infatisarii dvs.

Cum se realizeaza procedura?

O sedinta dureaza maxim o ora, nefiind o procedura dureroasa, iar rezultatele estetice sunt vizibile imediat dupa injectare. Este un tratament nesolicitant, deoarece nu necesita repaus, dupa procedura pacientii putand sa-si reia activitatile cotidiene. Tehnica de injectare este cu canula atraumatica ce confera un tratament mult mai confortabil, risc minim de aparitie a echimozelor sau altor efecte secundare, durata de refacere minima, rezultat natural. Tratamentul de umplere isi pastreaza efectul in functie de varsta, cantitatea de acid hialuronic injectata, calitatea pielii. Frecventa injectarilor se stabileste tinand cont de caracteristicile fiecarei paciente.

  • O sedinta dureaza maxim o ora, nefiind o procedura dureroasa, iar rezultatele estetice sunt vizibile imediat dupa injectare.
  • Tehnica de injectare este cu canula atraumatica ce confera un tratament mult mai confortabil
  • Frecventa injectarilor se stabileste tinand cont de caracteristicile fiecarei paciente

Galerie Foto „Before-After”

Modelare Pometi
Marire Pometi

Care sunt principalele reactii adverse?

Imediat dupa interventie, zona este usor eritematoasa (rosiatica) si inflamata. Rareori se produce o usoara asimetrie intre pometi, care dispare in maxim 7 zile.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

  • In prima noapte dupa tratament va recomandam sa dormiti cu fata in sus
  • Evitati masajul sau traumatismele in zona fetei. Evitati expunerea la soare, solar, sauna si frig intens precum si efortul fizic (sport) timp de o saptamana dupa procedura.
  • Evitati bauturile si mancarurile fierbinti in ziua procedurii. Nu fumati si nu consumati alcool in primele 72 de ore.
  • Nu aplicati machiaj pe zona tratata 24 ore. Evitati alte proceduri estetice sau dentare in urmatoarele 14 zile. Este recomandat sa evitati calatoriile cu avionul in primele 2 zile dupa injectare.
  • Persistenta reactiilor inflamatorii mai mult de 7 zile sau aparitia oricarei reactii adverse trebuie raportata medicului.

Cat dureaza efectul?

Frecventa injectarilor se stabileste tinand cont de caracteristicile fiecarei paciente. Durata medie de remanenta a acidului hialuronic in pometi este de 1 an.

Preturi

  • Teosyal 1 ml: 310€
  • Oferta: 2ml Teosyal = 580€ (620€ )

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Alice Olaru

Dr. Alice Olaru

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Testimoniale Pacienti

Impresiile unui pacient mulțumit
Sunt foarte mulțumită de serviciile doamnei doctor! Am avut impresia că am stat de vorbă cu o prietena, nu cu un medic. Mai rar așa medici! FELICITARI doamna doctor Bratu!
Gabriela
Încredere și profesionalism
Un medic tânar dedicat, dornic să ajute pacienții! Este un om, un doctor care din prima mi-a arătat ca pot avea încredere în sfaturile si recomadarile sale. Îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
Daniela
Dedicare și implicare completă față de pacienți
O recomand din suflet pe doamna Dr. Bratu, nu doar pentru profesionalism și competență, dar mai ales pentru empatie, comunicare și implicare! Datorită ei, sunt mai informată și mai frumoasă.
Alice