fbpx

Despre noi

Contact DermaBeauty Clinique

DermaBeauty Clinique s-a născut din dorința unui medic de a oferi pacienților tratamente dermatologice și proceduri estetice premium. Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog, a înființat prima clinică în București în 2018. Au urmat alte două locații în capitală și una în Buzău. În total sunt patru clinici în care ne așteptăm pacienții cu zâmbetul pe buze și cu cele mai bune variante de tratament.

Avem o echipă formată din 17 medici și o abordare multidisciplinară care cuprinde dermatologie, estetică, chirurgie plastică, proceduri vasculare, ginecologie estetică și nutriție. Medicii noștri participă frecvent la evenimente și traininguri dedicate celor mai noi produse, tehnici de injectare sau proceduri cu aparatură medicală pentru a le oferi pacienților tot ce este de actualitate în domeniu.

La DermaBeauty Clinique punem pacienții pe primul plan și abordăm fiecare caz în parte cu tratamente personalizate și proceduri specifice pentru cele mai bune rezultate, de la tratamentul acneei, hiperpigmentării sau cicatricilor, până la injectările simple cu acid hialuronic și toxină botulinică, sau cele complicate de tip Full Face Makeover prin tehnicile MD Codes.

Ne place să abordăm pacientul ca pe un întreg, astfel că nu vom face doar o volumizare de buze sau de pomeți, ci vom avea grijă să îmbunătățim și calitatea pielii prin tratamente topice, peelinguri, proceduri cu laser sau microneedling și radiofrecvență.

În completarea dermatologiei vine chirurgia plastică pentru cele mai fine rezultate post blefaroplastii sau excizii, precum și intervențiile de tip BodyTite și FaceTite. Tot pentru remodelarea corporală ne bucurăm de rezultate excepționale oferite de Onda Coolwaves, unde cea mai bună recomandare sunt imaginile before & after.

Tehnologie si echipamente

Investim permanent în produse injectabile premium și în cea mai bună aparatură medicală printre care și o serie de dispozitive ultraperformante: laser eCO2, laser PicoPlus, laser VB Perfecta (vascular), laser Nordlys, laser Alexandrite Natural, Morpheus8 si Inmode FaceTite & BodyTite.

Scopul nostru a fost și este acela de a oferi pacienților servicii estetice minim invazive și dermatologice personalizate pentru că știm cât este de important să se simtă bine în pielea lor și să își păstreze individualitatea în același timp.

Lista procedurilor premium realizate in clinica

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat! Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate pentru dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate! In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Vezi lista completa de proceduri afisata mai jos.

MENȚINEȚI LEGATURA CU NOI

Aplicatia de mobil DermaBeauty

DESCARCĂ APLICAȚIA DE MOBIL MYMED MEDICAL PENTRU CELE MAI NOI OFERTE ȘI INFORMAȚII DIN CONTUL TĂU DE PACIENT

Accesează Apple Store sau Google Play de pe telefonul mobil și descarcă aplicația MyMed Medical, alternativ folosește scurtăturile de mai jos. Beneficii în folosirea aplicației de mobi:

  • Vei afla primul despre cele mai noi oferte si discounturi DermaBeauty
  • Posibilitatea de a realiza o noua consultație direct din aplicație
  • Istoric cu programarile deja realizate dar și cu cele planificate
  • Posibilitatea trimiterii analizelor medicale către clinică

Activarea aplicație se realizează la recepția clinicii DermaBeauty Nord și Unirii sau prin telefon la (+4031) 9395 și email contact@dermabeauty.ro

ios-app-store
google-app-store