DermaBeauty Clinique Bucuresti Unirii

Str. Cluceru Udricani, nr. 18, Sector 3, Bucuresti

(+40) 725 972 137

DermaBeauty Clinique Bucuresti

Tratamente Estetice Moderne

Dispunem de o gama variata de proceduri estetice menite sa va ajute cu obtinerea unui look fresh si rejuvenat!

Suport Online

Suntem la un click distanta! In cazul in care ai intrebari, doresti o programare sau doar vrei sa ne saluti, foloseste cu incredere chat-ul de pe orice pagina.

Locatie Ultracentrala

Suntem localizati in zona centrala a capitalei, la intersectie Bld. Corneliu Coposu cu str. Iuliu Barasch, la aproximativ 10 minute de metrou Unirea.

Produse Premium

Folosim doar cele mai bune produse pentru efectuarea procedurilor si avem intodeauna in prim plan interesul pacientului.

Imagini si video din locatie

Clinica DermaBeauty Unirea
Tratamente dermatologice DermaBeauty Clinique Unirea
DermaBeauty Clinique Unirii
Epilare Definitiva Laser DermaBeauty Clinique Unirea

TUR VIRTUAL

Echipa DermaBeauty Clinique București Unirii

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat! Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate pentru dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii in tabelul din dreapta.

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Dana Bratu este un medic implicat si profesionist, avand o mare deschidere catre noile metode de tratament iar comunicarea pacient-doctor o recomanda.

Dr. Mihaela Georgescu

Dr. Mihaela Georgescu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Mihaela Georgescu este Medic Specialist Dermatolog cu interese orientate catre: dermatoscopie si chirurgie dermatologica.

Dr. Mihaela Zaharia

Dr. Mihaela Zaharia

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Mihaela Zaharia este Medic Dermatolog in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente laser si epilare.

Alina Ion

Alina Ion

Receptie

Alina este prima persoana pe care o întampinati în cadrul DermaBeauty Bucuresti. Ea o sa va raspunda la întrebari si o sa va ajute cu sfaturi în domeniul beauty.

Mihaela Papa

Mihaela Papa

Asistenta & Beauty Consultant

Mihaela este asistenta noastra priceputa! Trebuie doar sa îi ceri si te va ajuta imediat, de asemenea te poate ajuta cu informatii despre pachete si oferte speciale.

Dr. Elis Curtmola

Dr. Elis Curtmola

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Elis Curtmola Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive.

Dr. Lorena Sava

Dr. Lorena Sava

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Lorena Sava Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive.

Dr. Roxana Pricope

Dr. Roxana Pricope

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Roxana Pricope este Medic Specialist Dermatolog in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, laser si estetica faciala.

Sofia Baicu

Sofia Baicu

Receptie

Sofia este prima persoana pe care o întampinati în cadrul DermaBeauty Bucuresti. Ea o sa va raspunda la întrebari si o sa va ajute cu sfaturi în domeniul beauty.