Termeni si Conditii

Termeni si conditii – CONSULTATII ONLINE

Discutia online are scop informativ si nu poate substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

Termeni si conditii – PRODUSE COSMETICE

  • Destinatarul este responsabil pentru plata transportului produselor comandate.
  • Pentru comenziile mai mari de 750 RON plata transportului este gratuita!
  • Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele care se deterioreaza in urma transportului dar va asiguram ca facem tot posibilul pentru a ambala corespunzator produsele comandate si livrate prin serviciile de curierat.
Returnare produselor

In conformitate cu prevederile articolului 4., alineatul 1, litera b) din Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003, numai comunicarile scrise, care ne sunt trimise in termen de 10 zile lucratoare de la primirea unui produs, vor fi luate in considerare:

,,Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Daca in momentul receptionarii produselor cosmetice comandate online acestea nu corespund comenzii efectuate, avem rugamintea ca in termen de maxim 24 de ore de la data receptionarii produselor sa ne anuntati prin email la shop@dermabeauty.ro

In cazul in care ati primit coletul/produsele si nu ati sesizat defecte vizibile de fabricatie, insa totusi optati pentru returnarea produselor, compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care prezinta urme de deteriorare si nu sunt in perfecta stare, cu toate caracteristicile avute la livrare.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
  • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte
  • In cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor
  • Produsele vor fi returnate cu toate documentele insotitoare (factura, certificate etc), prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care s-a facut livrarea, in interiorul termenului enuntat anterior (10 zile)

Nu sunt acceptate la returnare produsele care nu respecta aceste cerinte.

Compania noastra va garanteaza ca in termen de cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor veti primi inapoi suma de bani reprezentand contravaloarea produselor returnate, prin mandat postal sau transfer bancar, in functie de modalitatea de returnare pe care o veti agrea cu operatorii nostri.

Dispozitiile enuntate mai sus se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.