Microneedling Medical
Microneedling Medical
Mezoterapie Fractionata Faciala

Ce este tratamentul de microneedling medical (dermapen 4)?

Tratamentul Microneedling, numit si tratamentul cu inductie de colagen propriu, reprezinta o procedura estetica ce presupune crearea de sute de micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Terapia de microneedling este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

Cum se realizeaza procedura?

Tratamentul implica utilizarea unui dispozitiv medical, de forma unui stilou cu microace de unica folosinta. Sistemele de microace sunt de unica folosinta si variaza de la 12, 24, 36, 48 ace. Pielea este curățată si dezinfectata și se aplica o crema anestezica pentru a diminua disconfortul. Printr-o miscare de vibratie continua controlata se produc multiple microintepaturi in piele stimuland secretia naturala a fibrelor de colagen si elastina. Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos. Procedura dureaza in medie 15-20 minute la nivelul fetei. La sfarsitul procedurii se aplica o masca calmanta si o crema antiinflamatorie. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament. Numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata si rezultatul asteptat, acestea variaza de la 3-5-6 si se spatiaza la 2-3-4 saptamani in functie de protocolul de tratament. Senzația in timpul tratamentului este descrisa ca o senzație de usturime, în special în zonele proeminentelor osoase și în locurile în care pielea este mai subțire, cum ar fi gatul sau jurul ochilor.

  • Tratamentul cu inductie de colagen (microneedling) presupune crearea de sute micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei
  • Implica utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou
  • Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament

Tratarea cicatricilor post-acnee cu noul Dermapen 4

Galerie Foto „Before-After”

Microneedling Medical (facial)

Care sunt principalele reactii adverse?

Tratamentul este in general foarte bine tolerat, iar reactiile adverse sunt extrem de rare mai ales daca sunt urmate cu strictete instructiunile inainte si dupa tratament precum si evitarea expunerii la soare.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

  • Dupa procedura pacienta va prezenta roșeață și umflare ușoară într-un mod similar cu arsurile solare timp de 6-48 de ore și de asemenea pot fi puncte minime de sângerare sau vânătaie
  • Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurta și se modifica în mod semnificativ în termen de cateva ore, de la roseata, la roz, deoarece microinjectiile produse de ace se inchid in 2-3 ore dupa procedura
  • Este permis machiajul a doua zi. Într-o săptămână veți observa că pielea este mai fina si mai luminoasa iar ridurile si cicatricile s-au micsorat vizibil. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedura.

Cat dureaza efectul?

In functie de necesitatea pielii dvs, vom recomanda intre 4-6 sedinte la un interval de 10-14 zile pentru rezultate vizibile. Puteti repeta tratamentul o data pe an pentru intretinerea rezultatelor. Pentru corectia cicatricilor post-acneice si pentru reducerea celulitei si grasimilor localizare, numarul minim de sedinte necesare este de 6.

Preturi

Microneedling Medical (Dermapen 4)

ZonaPret sedinta
Fata / scalp200 € (1000 lei)
Fata si gat230 € (1150 lei)
Fata, gat si decoletu300 € (1500 lei)
Dermapen cu exozomi (fata)350 € (1750 lei)
Dermapen cu exozomi (fata + gat)450 € (2250 lei)
Dermapen cu exozomi (fata + gat + decolteu)550 € (2750 lei)
OFERTA: Pachet MICRONEEDLING (o zona): 4+1 sedinte800 € (4000 lei) (in loc de 1000 €)
OFERTA: Microneedling (Dermapen 4) + PRX-T33 în aceeasi sedinta300 € (1500 lei) (in loc de 350 €)
OFERTA: Microneedling (Dermapen 4 / fata + gat) + PRX-T33 (fata + gat) în aceeasi sedinta380 € (1900 lei) (in loc de 430 €)
OFERTA: Microneedling (Dermapen 4) + Peeling Chimic în aceeasi sedinta300 € (1500 lei) (in loc de 350 €)
OFERTA: Microneedling (Dermapen 4) + Terapie Rejuvenare Plasma Proprie (1 eprubeta) în aceeasi sedinta400 € (2000 lei) (in loc de 450 €)

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Roxana Pricope

Dr. Roxana Pricope

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Lorena Sava

Dr. Lorena Sava

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Mihaela Georgescu

Dr. Mihaela Georgescu

Medic Specialist Dermatolog

Testimoniale Pacienti

Impresiile unui pacient mulțumit
Sunt foarte mulțumită de serviciile doamnei doctor! Am avut impresia că am stat de vorbă cu o prietena, nu cu un medic. Mai rar așa medici! FELICITARI doamna doctor Bratu!
Gabriela
Încredere și profesionalism
Un medic tânar dedicat, dornic să ajute pacienții! Este un om, un doctor care din prima mi-a arătat ca pot avea încredere în sfaturile si recomadarile sale. Îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
Daniela
Dedicare și implicare completă față de pacienți
O recomand din suflet pe doamna Dr. Bratu, nu doar pentru profesionalism și competență, dar mai ales pentru empatie, comunicare și implicare! Datorită ei, sunt mai informată și mai frumoasă.
Alice