fbpx

Personal Medical

Dr. Dana Bratu
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Dana Bratu este Medic Specialist Dermatolog si Director Medical in cadrul clinicilor DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive, lifting facial nechirurgical, fire bioresorbabile, volumizare si rejuvenare faciala, tratamente estetice personalizate.
Dr. Elis Curtmola
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Elis Curtmola Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive: volumizare buze, corectie cearcane, skincare si rejuvenare faciala.
Dr. Anca Ilean
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Anca Ilean este Medic Specialist Dermatolog in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in proceduri proceduri dermatologice si proceduri laser vascular (rozacee, cuperoza).
Dr. Alexandra Trifu
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Alexandra Trifu Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala. Expert in proceduri injectabile cu acid hialuronic si toxina botulinica dar si in tratamente dermatologice.
Dr. Mihaela Antohe
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Mihaela Antohe este medic specialist dermatologie și Estetică Medicală și Doctor în Științe Medicale. Pacienții o recomandă pentru calm și seriozitate, empatie și atenția la detalii.
Dr. Andreea Dănescu
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Andreea Danescu este medic specialist dermatolog in cadrul Clinicii Dermabeauty. Expert in tratamente dermatologice, rejuvenare faciala si rutina de ingrijire personalizata.
Dr. Vlad Cărbunaru
Chirurgie Plastica - Medic Specialist
Dr. Vlad Carbunaru este Medic Specialist Chirurgie Plastica in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in proceduri estetice faciale (injectari) si corporale.
Dr. Erna Stoian
Ginecologie Estetica - Medic Primar
Dr. Erna Stoian este Medic Primar Obstetrica-Ginecologie specializata in tratamente estetice minim invazive cu scop in imbunatatirea functionalitatii genitate, antiaging si de rejuvenare genitala.
Dr. Dalia Bratu
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Dalia Bratu este medic specialist dermatovenerolog în cadrul Clinicii DermaBeauty. Expertă în patologie dermatologică și estetică medicală, cu precădere în tehnologia laser complementară dermatologiei estetice.
Dr. Răzvan Popescu
Dermatologie - Medic Specialist
Dr Răzvan Popescu este medic specialist dermatolog in cadrul Clinicii DermaBeauty și absolvent în cadrul UMF Carol Davila, București. Expert in tratamente dermatologice.
Dr. Loredana Tufecciu
Chirurgie Vasculara - Medic Specialist
Dr. Loredana Tufecciu este Medic Specialist Chirurgie Vasculara. Expert in proceduri minim-invazive ce apartin sferei venoase, inclusiv scleroterapia.
Dr. Ionuț Guzganu
Chirurgie Plastica - Medic Specialist
Dr. Ionuț Guzganu este Medic Specialist Chirurgie Plastica in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in blefaroplastie superioara chirurgicala si microchirurgie reconstructiva.
Dr. Bianca Petrescu
Dermatologie - Medic Dermatolog
Dr. Lavinia Cristian este medic specialist dermatolog și expert in tratamente si injectari cu acid hialuronic, biostimulatoare tip Sculptra, HarmonyCa, ProFhilo dar si toxina botulinica.
Dr. Oana Ciuhureanu
Nutritionist - Medic Specialist
Dr. Oana Ciuhureanu este Medic Specialist Medicina Generala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tehnici nutritioniste.
Dr. Merve Oruc
Dermatologie - Medic Specialist
Dr. Merve Oruc Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, skincare si rutina de ingrijire zilnica
Dr. Ana Maria Nenciu
Dermatologie - Medic Dermatolog
Dr. Ana Maria Nenciu medic specialist Dermatolog și Recuperare Medicala, supraspecializata pe ozonoterapie. Arii de expertiza in rejuvenare faciala: peeling chimic si PRX
Dr. Mihaela Georgescu
Dermatologie - Medic Primar
Dr. Mihaela Georgescu este Medic Primar Dermatolog. Expert in chirurgie dermatologica, excizie nevi (alunite), avulsie unghiala (unghie incarnata), reconstructie lob ureche
Dr. Mihaela Zaharia
Dermatologie - Medic Dermatolog
Dr. Mihaela Zaharia este Medic Specialist Dermatologie în cadrul Clinicii Dermabeauty. Expert în tratamente dermatologice, rejuvenare facială, alcătuirea rutinelor de îngrijire zilnică, peeling-uri, microneedling și tratamente laser.