fbpx

Tratamente laser – Tratament acnee, rozacee și pete pigmentare

In cadrul Clinicii DermaBeauty investim permanent în cea mai bună aparatură medicală (tratamente laser) printre care și o serie de dispozitive ultraperformante precum: Laser eCO2, Laser PicoPlus, Laser Vbeam Perfecta (laser vascular), Laser Nordlys, Laser Alexandrite Natural, Morpheus8 si Inmode FaceTite si BodyTite.

Fully Responsive

ANALIZĂ DIGITALĂ

REZULTATE RAPIDE

Efficient Coding

EFICIENȚĂ DOVEDITĂ

Customization

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Hand Coded

TRATAMENTE COMPLETE

Unique Shortcode

ABORDĂRI INOVATIVE

Scopul nostru a fost și este acela de a oferi pacienților servicii estetice eficiente folosind cea mai noua tehnologie laser pentru tratarea diferitelor tipuri de afectiuni la nivelul pielii: acnee, rozacee, cuperoza, pete pigmentare, psoriazis, port wine stain, cicatrici chirurgicale postoperatorii, telangiectazii faciale si corporale si multe altele.

Dr. Dana Bratu. Expert in tratamente laser

DR. DANA BRATU, MEDIC SPECIALIST DERMATOLOG

Expert în tratamente și proceduri laser, trainer internațional în tehnici injectabile MD Codes, recomandă utilizarea tehnologiei laser în scopul obținerii celor mai eficiente rezultate în tratarea afecțiunilor dermatologice dar și pentru rejuvenarea facială completă.

  • Expert în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii care necesită tehnologie laser
  • Abordare unică în rejuvenarea facială completă prin utilizarea radifrecvenței fracționate
  • Oferirea unui plan personalizat de proceduri dermato-estetice agreat împreună cu pacientul
  • Setarea unor așteptări realistice în realizarea procedurilor antiaging sau a tratamentelor dermatologice laser
  • Deschidere față de pacient și comunicare constantă cu privire la cele mai noi tehnici de tratament în sfera dermatologiei.

Recomandăm cu încredere utilizarea tehnologiei laser pentru tratarea diferitelor afecțiuni de la nivelul pielii dar și în scopul obținerii unor rezultate estetice deosebite în ceea ce privește rejuvenarea și întinerirea tenului.

CERTIFICĂRI

lutronic_logo_web
md-codes
allergan

AVANTAJELE TEHNOLOGIEI LASER

Tratamente cu laser pentru o piele impecabilă

Rejuvenare și resurfacing, excizii, îndepărtarea tatuajelor și tratamentul cicatricilor sau afecțiunilor vasculare

Rejuvenare și resurfacing cu laser

Tratamentul ridurilor fine, a pielii laxe din zona pleoapelor, diminuarea porilor dilatați dar și a texturii tenului

Tratarea afecțiunilor vasculare

Rozaceea, venele de tip spider, petele roșii congenitale pot fi tratate cu laser PDL, Nd:Yag sau cu Nordlys

Îndepărtare tatuaje și hiperpigmentări

Laser specializat pe îndepărtarea tatuajelor dar și în tratamentul hiperpigmentărilor

Piele fină în orice sezon

Tratamente specializate de îndepărtare a părului nedorit (epilare definitivă laser) cu Laser Alexandrite Natural

DESCOPERĂ TRATAMENTELE LASER

Tratamente cu laser pentru o piele impecabilă

Este fabulos ce putem face azi cu aparatura laser ultraperformantă în dermatologie și estetică. De la rejuvenare, la resurfacing, până la excizii, îndepărtarea tatuajelor și tratamentul cicatricilor sau afecțiunilor vasculare, totul este posibil. Am putea spune că laserele au devenit un “must” pentru cine își dorește o piele impecabilă și odată ce le-ai încercat, înțelegi de ce au revoluționat medicina estetică în ultimii ani.

 

Rejuvenare și resurfacing cu laser

La capitolul rejuvenare vorbim despre tratamentul ridurilor fine, a pielii laxe din zona pleoapelor, diminuarea porilor dilatați, uniformizarea culorii și texturii tenului, stimularea producției de colagen pe termen lung. Când ne referim la resurfacing, discutăm în mare despre tratamentul cicatricilor, mai ales al celor dobândite în urma acneei. Este uimitor cum de la o ședință la alta pielea se transformă, devine mai luminoasă, obține un aspect mai uniform, mai tânăr. Laserele de necontestat pentru aceste proceduri sunt eCO2 și anumite tratamente efectuate cu platforma Nordlys.

 

Afecțiunile vasculare nu mai sunt o problemă

Rozaceea, venele de tip spider, petele roșii congenitale pot fi tratate cu laser PDL (vascular), cu Nd:Yag, sau cu Nordlys. În câteva ședințe pigmentul roșu se retrage în urma acțiunii laserului, iar rezultatul este o piele cu aspect uniform. Sigur că aceste proceduri sunt eficiente și pentru alte afecțiuni precum acnee inflamatorie, vergeturi sau cicatrici roșii, port wine stain, etc.

De la tatuaje la hiperpigmentare

Ați înțeles bine, există un laser care tratează hiperpigmentarea, dar poate îndepărta și tatuajele corporale sau cosmetice pe care nu le mai dorim. Sprâncene micropigmentate greșit, numele fostului/fostei, un simbol sau o frază scrise pe piele care nu te mai reprezintă devin istorie cu laserul PicoPlus. La fel și petele instalate pe față sau pe corp ca urmare a expunerii necontrolate la soare.

 

Piele fină în orice sezon

Să nu uităm de corp și de una dintre cele mai importante investiții, mai ales pentru o femeie, epilarea definitivă cu laserul Alexandrite care este Gold Standard în domeniu. În câteva ședințe uiți de părul nedorit și ești gata în orice moment să mergi la piscină, să îmbraci o fustă sau un pantalon scurt. Smooth & silky all the way. În plus, laserul Alexandrite tratează foliculita și hirsutismul.

Pielea ta vorbește despre tine, așa că oferă-i tot ce este mai bun, ca să te bucuri de frumusețea ei atât la 20 de ani, cât și la 50.