fbpx

Îndepărtare tatuaj cu laser – Laser Picoplus

Laser PicoPlus

Îndepărtare tatuaj cu laser – Laser PicoPlus (+video)

PicoPlus este un laser versatil si revolutionar de eliminare a tatuajelor si tratarea leziunilor pigmentare, bazat 4 lungimi de unda ale laserului Nd:YAG, care furnizeaza pulsurile de energie in picosecunde. Acest mod de actiune este superior celorlalte sisteme de indepartare a tatuajelor, bazate in buna parte pe tehnologia Q-switch (care livreaza impulsurile laser exclusiv in nanosecunde). Livrarea impulsurilor laser in picosecunde asigura un numar redus de sedinte ale tratamentului de eliminare a tatuajelor, recuperare rapida si risc minimizat de aparitie a cicatricilor post-tratament si a hiperpigmentarilor post-inflamatorii.

Cele 4 lungimi de unda incorporate în aparatul PicoPlus ii confera abilitatea de a trata orice tip de pigment, orice culoare, indiferent de vechimea tatuajului. In plus, acest laser detine capacitatea de a trata chiar si pigmentul rezidual, care nu a putut fi indepartat prin alt tip de tratamente. Noua tehnologie cu livrarea impulsurilor in 2 moduri- nanosecunde si picosecunde- face posibila obtinerea unor rezultate similare pe toate culorile. Inainte de tratamentul laser, pigmentul se afla in fibroblastele perivasculare, la nivelul pielii. Lumina cu lungimea de unda emisa de laser este absorbita de pigment si transformata in caldura. Astfel, tesutul tinta e distrus, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Dupa tratament, expansiunea rapida a celulelor cu pigment determina ca acesta sa fie fragmentat in bucati extrem de mici, mult mai mici ca dupa un tratament conventional cu laser Q-switch, pe care drenajul limfatic secundar si sistemul imunitar il elimina de la nivelul pielii. Aceasta modalitatea de distrugere a pigmentului este foarte eficienta si asigura rezultate superioare fata de o sedinta cu un alt laser.

Un al benefeciu al laserului PicoPlus este acela ca actioneaza eficient chiar si pe tatuaje tratate anterior prin alte modalitati (atat timp cat pielea nu este foarte afectata, excesiv cicatrizata), chiar daca, clinic, acestea erau considerate un ”caz inchis”.

 • PicoPlus este un laser versatil si revolutionar de eliminare a tatuajelor si tratarea leziunilor pigmentare, bazat 4 lungimi de unda ale laserului Nd:YAG;
 • Laserul dispune de 4 lungimi de unda ceea ce determina abilitatea de a trata orice tip de pigment, orice culoare, indiferent de vechimea tatuajului;
 • Tehnologie noua ce livreaza impulsurile in 2 moduri: nanosecunde si picosecunde;
 • Laserul PicoPlus actioneaza eficient chiar si pe tatuaje tratate anterior prin alte modalitati (atat timp cat pielea nu este foarte afectata, excesiv cicatrizata).
Laser PicoPlus

Tatuajul reprezintă plasarea deliberată a culorilor permanente în piele pentru crearea unui anumit desen, reproducerea unui portret sau scrierea unui nume, mesaj, dată, etc. Tatuajele decorative sunt cele mai frecvente, însă tot în această categorie se încadrează și pătrunderea accidentală a unui material pigmentat sau pătarea pielii în urma folosirii soluției Monsel sau a cloritului feric pentru coagulare. Pigmenții din tatuaje sunt următorii:

 • negru-carbon (cerneală India), oxid de fier, carbon;
 • albastru-aluminat de cobalt;
 • maro-oxid feric;
 • verde-oxid cromic, vopsea cu ftalocianina;
 • purpuriu-aluminiu, mangan;
 • rosu-sulfit de mercur (cinnabar), sienna (hidrat feric), lemn de santal, lemn Brazilian, pigmenti organici;
 • alb-oxid de titan, oxid de zinc;
 • galben-sulfit de cadmiu.

Cum se desfasoara o sedinta de tratament cu laserul PicoPlus?

Tratamentul are câteva variatii de la pacient la pacient, in functie de varsta, marime, tip de tatuaj, culoarea pielii pacientului, adancimea / suprafata tatuajului. Pe parcursul sedintei de indepartare a tatuajului, in cadrul clinicii DermaBeauty, pacientul va purta ochelari de protectie. Preferabil, la prima vizita se va testa reactia cutanata la laser.

Tratamentul consta in plasarea laserului la nivelul pielii si activarea impulsurilor. Numarul de pulsuri necesar este direct prorportional cu marimea tatuajului. Este nevoie de sedinte repetate la 6-8 saptamani. Sistemul PicoPlus, insa, este unul mult mai puțin dureros fata de alte metode, fara a necesita un timp de recuperare indelungat. Gradul de disconfort variaza de la persoana la persoana, in functie de pragul sensibilitatii dureroase. De obicei, nu este necesar un management al durerii, insa, in functie de locatia , natura tatuajului, se poate folosi un anestezic topic.

Cate sedinte sunt necesare cu laserul PicoPlus?

Dintre toate dispozitivele existente pentru îndepărtarea tatuajelor, tehnologia PicoPlus indeparteaza cel mai eficient tatuajele, cu cel mai mic număr de ședințe. Totuși, pentru o eficienta ridicata, îndepărtarea tatuajelor fără urmă, specialiștii DermaBeauty recomanda mai multe sesiuni de tratament, ținând cont, bineînțeles, de particularitățile zonei.

Eficacitatea îndepărtării tatuajului cu laser este dependentă de un număr de variabile, cum ar fi: vechimea tatuajului, localizarea, adâncimea, mărimea și tipul de cerneală utilizat. Numărul de ședințe necesare este de minim 4 (durata tratamentului se stabilește în funcție de nevoile fiecărui pacient), realizate la un interval de 4-6 săptămâni distanță una de alta.

Imagini before-after cu indepartarea petelor pigmentare si a tatuajelor

Indepartarea petelor pigmentare
Indepartarea petelor pigmentare
Eliminarea petelor pigmentare
Indepartarea tatuajelor
Eliminarea tatuajelor

Hollywood Peel cu PicoPlus

Hollywood Laser Peel sau Carbon Peel si-a primit numele datorita popularitatii sale in randul vedetelor de la Hollywood. Hollywood Laser Peel reprezinta un tratament laser revolutionar de tip non-invaziv si fara durere, cu efecte vizibile imediat, care permite abordarea eficienta si rapida a variatelor probleme ale pielii, fara efecte secundare si fara perioada de recuperare, si care poate fi utilizat la orice varsta si pentru orice tip de piele, chiar si pentru pielea sensibila.

Prin utilizarea unei solutii speciale de carbon in combinatie cu un laserul Pico, Hollywood Laser Peel contribuie la exfolierea controlata a pielii, la curatarea in profunzime a porilor si reducerea dimensiunilor acestora, la diminuarea secretiei de sebum si distrugerea bacteriilor de la nivelul pielii, iar pielea devine instantaneu mai stralucitoare, mai luminoasa si mai fina.

Pacientii aleg Hollywood PicoPlus pentru urmatoarele beneficii:

 • Piele mai intinerita si luminoasa
 • Piele mai neteda
 • Textura uniforma a tenului
 • Reducerea liniilor fine si a cicatricilor lasate de acnee
 • Reducerea petelor pigmentare
 • Nu este necesara perioada de recuperare dupa tratament.

Laser Peel cu PicoPlus

Procedura este una eficienta, avand rezultate mult mai vizibile decat o microdermabraziune sau un peeling clasic, dar si mai sigura deoarece nu presupune aplicarea unor substante pe piele, iar perioada de recuperare fiind mult mai scurta, roseata disparand in cateva ore dupa procedura.

Actiunea polivalenta a acestui tratament il propune drept una dintre cele mai recomandate proceduri pentru pacientii care se confrunta cu probleme cauzate de imbatranirea cutanata.

Laserul Peel PicoPlus permite realizarea unui tratament de rejuvenare faciala minim invaziv pintr-un peeling cu laser Nd: Yag. Acest laser poate ajuta la diminuarea problemelor pielii, cum ar fi:

 • ridurile fine
 • cicatricile
 • petele
 • porii

Antiaging Laser cu PicoPlus

Antiaging PicoPlus ofera un tratament anti-imbatranire si de preventie a aparitiei ridurilor. Laserul Nd:Yag stimuleaza producerea de colagen si elastina, oferind pielii un aspect intinerit. Acesta este un tratament confortabil pentru pacienti, care nu necesita perioada lunga de recuperare. Laserul PicoPlus introduce un efect tremic asupra pielii care ajuta la inchiderea porilor deschisi si in acelasi timp tinteste liniile fine, ridurile si uniformizeaza posibilele urme solare. In functie de varsta pacientului, dar si de aspectul ridurilor sunt recomandate intre 3 si 5 sedinte la interval de o luna. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.

Petele care apar odata cu trecerea timpului și petele maro, cunoscute si sub denumirea de pete solare, sunt o consecinta a imbatranirii si expunerii la soare. Cel mai eficient si rapid tratament pentru eliminearea acestor pete este terapia cu laser. Cu ajutorul laserului inovator PicoPlus putem sparge si aceste pete de imbatranire sau chiar de roseata acneeica.

Ingrijire post-tratament PicoPlus

Imediat dupa tratament, se poate aplica gheata. Se recomanda antibiotic topic sub forma de unguent sau crema. Ingrijirea este necesara timp de 7-10 zile post-procedura.

De evitat: gratajul (scarpinarea) zonei tratate, daca apar vezicule sau cruste in suprafata este foarte important ca acestea să nu fie inlaturate, curatate cu produse abrazive pentru evitarea cicatrizarii defectuoase.

Recomandari: Se aplica un bandaj/ plasture pentru a preveni abraziunea. Pe tot parcursul tratamentului este necesara fotoprotectia pentru a evita hiperpigementarea, in special în cazul pacientilor cu pielea mai inchisa la culoare.

Preturi

Laser PicoPlus: Îndepărtare tatuaje si semne din nastere

ZonaPret sedinta
Pret minim (codite sprancene, franturi de tatuaje) 80 € (400 lei) / sedinta
Tatuaj mic / sprancene – 2 cm²100 € (500 lei) / sedinta
Tatuaj mediu – 10 cm²140 € (700 lei) / sedinta
Tatuaj mediu – 15 cm²180 € (900 lei) / sedinta
Tatuaj mare – 20 cm²230 € (1150 lei) / sedinta
Semn din nastere < 3 cm²100 € (500 lei) / sedinta
Semn din nastere 5-10 cm²150 € (750 lei) / sedinta
Semn din nastere > 10 cm²200 € (1000 lei) / sedinta

Laser PicoPlus: Rejuvenare Faciala

ZonaPret sedinta
Carbon Peel (Hollywood peel) reduce porii, ten gras200 € (1000 lei) / sedinta
Oferta: Pachet 3 sedinte Carbon Peel500 € (2500 lei) / pachet
Laser Peel (antiaging)300 € (1500 lei) / sedinta
Oferta: Pachet 3 sedinte Laser Peel800 € (4000 lei) / pachet

Laser PicoPlus: Tratament acnee si afectiuni inflamatorii

ZonaPret sedinta
Eritem post acnee față integral150 € (750 lei) / sedinta
Eritem post acnee pomeți100 € (500 lei) / sedinta
Acnee inflamatorie față integral130 € (650 lei) / sedinta
Acnee inflamatorie pomeți90 € (450 lei) / sedinta
Pori dilatați90 € (450 lei) / sedinta
Cicatrici post acneice200 € (1000 lei) / sedinta

Laser PicoPlus: pete pigmentare fata (melasma, pistrui, pete pigmentare postacneice)

ZonaPret sedinta
Fata Total200 € (1000 lei) / sedinta
Oferta: Pachet 6 sedinte Fata Total1000 € (5000 lei) / pachet
Obraji140 € (700 lei) / sedinta
Oferta: Pachet 4 sedinte Obraji500 € (2500 lei) / sedinta
Nas90 € (450 lei) / sedinta
Frunte90 € (450 lei) / sedinta
Buza superioara90 € (450 lei) / sedinta
Maini120 € (600 lei) / sedinta
Gat120 € (600 lei) / sedinta
Decolteu160 € (800 lei) / sedinta

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Specialistii Nostri

Dr. Alexandra Trifu

Dr. Alexandra Trifu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Andreea Danescu

Dr. Danescu Andreea

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Mihaela Georgescu

Dr. Mihaela Georgescu

Medic Specialist Dermatolog