fbpx
Plan de nutritie personalizat

Ce reprezinta nutritia personalizata?

Nutritie personalizata ca plan alimentar prin care se identifica și trateaza patologiile preexistente dar conduc si la adoptarea unui  stil de viață  sănatos. O dieta nu ar trebui sa fie o simplă lista de interdicții și de sfaturi. Pentru a avea succes, fie ca discutăm despre slabit, crescut masă musculară sau alte obiective, dietele ar trebui să fie un adevărat stil de viață.

Dieta, vazută ca un stil de viață, combină alimentele potrivite din care organismul nostru să-și ia toți nutrienții necesari, cu sportul și cu un stil de viață lipsit de vicii sau alte lucruri ce pot afecta buna dezvoltare a organismului.

Nutritia terapeutica personalizata reprezinta utilizarea unui regim alimentar specific in tratamentul afectiunilor medicale precum si a simptomelor din cadrul acestora. Mai simplu, în cadrul consultațiilor de nutritie terapeutica pacientul primește o dieta sau principii de alimentatie personalizate cu scopul de a elimina sau ameliora simptomele bolilor sau afecțiunilor de care sufera. Astfel, dietele terapeutice bazate pe studii medicale și stabilite împreună cu medicul specialist imbunatatesc calitatea vietii pacientilor si ii ajuta sa isi construiasca un stil de viata sanatos.

Cand este necesar un plan de nutritie personalizat?

Planul de nutritie personalizata este indicat in cazul oricaror afectiuni cronice, afectiuni legate de greutate sau schimbari de viata cum sunt menopauza, adolescenta. Fie ca este vorba despre o premenopauza sau menopauza cu sau fara fluctuații de greutate, de un diabet, probleme cardiace, probleme digestive, probleme endocrine, alergii sau intolerante, analize de sange proaste, sanatatea incepe in farfurie. Studiile medicale au dovedit fara dubiu legatura intre alimentatie si starea de sanatate si starea psihică.

2000

Kg pierdute

1500

Patologii rezolvate

1200

Regimuri personalizate

Care sunt avantajele programarii pentru un plan de nutritie personalizat?

  • Discuția cu un doctor nutriționist îți va oferi o cu totul altă perspectivă asupra slăbirii sau asupra unei diete care să facă bine organismului tău.
  • Atunci când hotărăști să ții o dietă trebuie să știi că e important în principal ce mănânci, nu neapărat cât mănânci. Desigur, orice exces duce la probleme, însă calitatea va fi mereu prioritară cantității.
  • O programare la un cabinet de nutriție te poate ajuta să descoperi ce anume va trebui să mănânci, în ce combinații și când anume, astfel încât corpul tău să fie plin de energie, să dormi mai bine, să te poți concentra ziua și să de bucuri și de o dieta echilibrată, plină de beneficii.
  • Doar un specialist poate să îți spună cu exactitate numărul de calorii de care ai nevoie, ce anume trebuie să eviți, cum și cât ar trebui să mănânci. De ce? Pentru că toate aceste lucruri sunt diferite de la persoană la persoană.
  • Cum ar putea un simplu articol de pe un blog sau o revista citită în fugă să-ți acorde o soluție personalizată ție ? Cum ar putea un articol să ofere o rețeta universal valabilă pentru toată lumea , când fiecare organism funcționează diferit, în funcție de persoană ?

Galerie foto cu pacienti multumiti

Nutritie personalizata (frontal inainte-dupa)
Nutritie personalizata (lateral-dupa)
Nutritie personalizata (lateral-inainte)
Nutritie personalizata
Nutritie personalizata
Pacienti nutritie personalizata
Pacienti nutritie personalizata

Preturi

Consultatie nutritie: 300 lei

Plan personalizat nutritie: 1600 lei

*DISCLAIMER: REZULTATELE POT FI DIFERITE ÎN FUNCȚIE DE PARTICULARITĂȚILE FIECĂRUI PACIENT.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!
In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice si terapii complemenare precum: terapii intravenoase, ginecologia estetica, rejuvenarea faciala, etc.. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

Doctorii Nostri

Dr. Oana Ciuhureanu

Dr. Oana Ciuhureanu

Medic Specialist Nutritie