fbpx

Injectari cu acid hialuronic

Injectari cu acid hialuronic: în cadrul Clinicii DermaBeauty folosim întodeauna cele mai bune produse injectabile tip fillere și toxină botulinică.

Fiecare pacient ce își dorește o îmbunătățire a aspectului facial sau corporala se poate bucura de eficiența produselor utilizate cât și de siguranța acestora din punct de vedere medical.

Fully Responsive

ANALIZĂ DIGITALĂ

REZULTATE RAPIDE

Efficient Coding

EFICIENȚĂ DOVEDITĂ

Customization

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Hand Coded

TRATAMENTE COMPLETE

Unique Shortcode

ABORDĂRI INOVATIVE

Scopul nostru este acela de a oferi pacienților servicii dermato estetice cu rezultate dovedite, susținute prin cele mai noi tehnici de injectare și tratamente post-procedură.

Calitatea acizilor folosiți în realizarea planurilor de tratament personalizate este esențială în obținerea unor rezultate naturale dar și eficiente pentru pacient.

Dr. Dana Bratu. Expert in tratamente laser

DR. DANA BRATU, MEDIC SPECIALIST DERMATOLOG

Expert în tratamente și proceduri estetice, trainer internațional în tehnici injectabile MD Codes, recomandă utilizarea celor mai eficiente produse injectabile tip filler din gama Juvederm, Teosyal si Restylane dar si injectarea cu acid polilactic precum Sculptra si Gana V.

  • Expert și trainer internațional în tehnici injectabile MD Codes
  • Abordare unică în rejuvenarea facială completă și lifting facial nechirurgical
  • Definirea unui plan personalizat de proceduri estetice agreat împreună cu pacientul
  • Setarea unor așteptări realistice în realizarea procedurilor antiaging
  • Deschidere față de pacient și comunicare constantă cu privire la cele mai noi proceduri estetice din domeniu

Recomandăm cu încredere utilizarea produselor tip filler pentru îmbunatatirea aspectului facial dar si corporal pastrand întodeauna naturaletea si trasaturile de baza ale pacientului cu scopul obținerii unor rezultate estetice deosebite.

CERTIFICĂRI

lutronic_logo_web
md-codes
allergan

AVANTAJELE INJECTARILOR CU ACID HIALURONIC SI TOXINA BOTULINICA

Beneficiile Acidului Hialuronic

Elixir injectabil cu puterea de hidratare, volumizare, redare de fermitate și stimulare de producție de colagen.

 

Acid hialuronic la 20 de ani

Acidul hialuronic este ideal pentru volumizarea buzelor într-un mod natural dar și pentru alte zone ca bărbia și pomeții.

Acid hialuronic la 30 de ani

Ajutăm pielea oferindu-i un aport de acid hialuronic prin utilizarea de skinboostere ce au rolul de revitalizare rapidă a tenului.

Acid hialuronic după 40 de ani

Refacem volumetria feței printr-o abordare complexă de tip Full Face Makeover prin tehnica MD Codes.

Toxina Botulinică

Refacem fermitatea pielii combinând injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică dar și cu biostimulatoare de colagen.

DESCOPERĂ PROCEDURILE INJECTABILE

Acidul hialuronic, cel mai bun prieten al pielii, indiferent de vârstă

Cine a spus că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, nu aflase încă de acidul hialuronic. Acest elixir injectabil al tinereții, care ne face viața mai frumoasă, are puterea să hidrateze, să volumizeze, să refacă fermitatea, să stimuleze producția de colagen sau să transforme trăsăturile feței în cea mai bună versiune a lor. Totuși, de la ce vârstă putem să începem injectările cu acid hialuronic? În asta constă frumusețea acestui produs, că îl putem folosi la orice vârstă, chiar dacă scopurile sunt diferite.

 

La 20 de ani

E vârsta la care tinerețea e de partea noastră, dar asta nu înseamnă că nu putem apela fără probleme la acidul hialuronic dacă ne dorim o volumizare de buze, de bărbie, de pomeți. E drept că cea mai populară procedură este augmentarea buzelor, care trebuie făcută treptat pentru a obține un rezultat cu aspect natural și nu unul forțat.

 

La 30 de ani

Odată ce trecem pragul celor 30 de ani, observăm că pielea începe să devină mai ternă, ne confruntăm cu primele riduri. De ce? Pentru că începe să scadă cantitatea de acid hialuronic din țesuturi, iar acestea își pierd treptat capacitatea de a produce colagen propriu. Acum trebuie să ajutăm pielea oferindu-i un aport de acid hialuronic, așa că skinboosterele sunt “aur curat” și vor revitaliza rapid tenul, oferindu-i un aspect luminos, fresh, odihnit, sănătos.

Dacă tot am menționat ridurile fine, cele care acum ne dau bătăi de cap apar pe pleoapa inferioară. În tratamentul acestora și-a dovedit eficiența un combo format din laser CO2 și injectare cu skinbooster sau plasmă proprie (PRP). Procedurile sunt eficiente și în cazul unor linii nazogeniene incipiente.

După 40 de ani

După 40 de ani începe distracția! De ce? Pentru că ne confruntăm cu acele schimbări majore. Pierderile de țesut adipos din zona feței și retracția osoasă avansează, iar asta înseamnă că semnele îmbătrânirii sunt tot mai evidente, mai ales după instalarea menopauzei. Ce înseamnă? Un aspect de “față căzută”, riduri tot mai adânci, apariția cearcănelor, adâncirea tâmplelor și exemplele pot continua.

Evident că există remedii. În primul rând trebuie să refacem volumetria feței, iar aici vorbim fie de o abodare complexă de tip Full Face Makeover prin tehnica MD Codes, fie de umplerea punctuală cu acid hialuronic a cearcănelor, șanțurilor nazogeniene, pomeților sau tâmplelor, în funcție de fiecare caz în parte. Având în vedere că acum laxitatea pielii este o problemă, unele dintre cele mai bune rezultate privind refacerea fermității apar atunci când medicul combină injectările cu acid hialuronic, sau pe cele cu biostimulatoare de colagen de tip HArmonyCA sau Sculptra și procedurile cu Morpheus8.

Trăim în era care ne oferă posibilitatea să ne menținem frumos pielea și să-i păstrăm aspectul tânăr cât mai mult timp, așa că ar fi păcat să nu profităm din plin de procedurile estetice pentru a ne privi cu drag în oglindă.