fbpx

DermaBeauty Clinique Floreasca

Str. Barbu Văcărescu, nr. 313-315, Sector 2, Bucuresti

031 9395

Contact DermaBeauty Clinique

Tratamente Estetice Moderne

Dispunem de o gama variata de proceduri estetice menite sa va ajute cu obtinerea unui look fresh si rejuvenat!

Suport Online

Suntem la un click distanta! In cazul in care ai intrebari, doresti o programare sau doar vrei sa ne saluti, foloseste cu incredere chat-ul de pe orice pagina.

Locatie Moderna

Suntem localizati in zona de nord a capitalei, la intersectie Soseaua Pipera cu Str. Caramfil, la aproximativ 5 minute de metrou Aviatiei

Produse Premium

Folosim doar cele mai bune produse pentru efectuarea procedurilor si avem intodeauna in prim plan interesul pacientului.

Imagini din locatie

DermaBeauty Clinique Floreasca
DermaBeauty Floreasca
DermaBeauty Floreasca cabinet
DermaBeauty Floreasca
DermaBeauty Floreasca zona asteptare

Echipa DermaBeauty Clinique Floreasca Bucuresti

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat! Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate pentru dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii in tabelul din dreapta.

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Dana Bratu este un medic implicat si profesionist, avand o mare deschidere catre noile metode de tratament iar comunicarea pacient-doctor o recomanda.

Dr. Vlad Carbunaru

Dr. Vlad Carbunaru

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Dr. Vlad Carbunaru este Medic Specialist Chirurgie Plastica in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in proceduri estetice faciale (injectari) si corporale.

Andreea Mocanu

Andreea Mocanu

Receptie

Andreea este prima persoana pe care o întampinati în cadrul DermaBeauty Bucuresti. Ea o sa va raspunda la întrebari si o sa va ajute cu sfaturi în domeniul beauty.

Dr. Alexandra Trifu

Dr. Alexandra Trifu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Alexandra Trifu este medic specialist dermatologie, expert in patologie dermatologica si estetica medicala, lasere CO2 si Morpheus.

Dr. Ionut Guzganu

Dr. Ionut Guzganu

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Dr. Ionut Guzganu este medic specialist chirurgie plastica, estetica, microchirurgie reconstructiva in cadrul clinicii DermaBeauty.

Alina Ion

Alina Ion

Receptie

Alina este prima persoana pe care o întampinati în cadrul DermaBeauty Bucuresti. Ea o sa va raspunda la întrebari si o sa va ajute cu sfaturi în domeniul beauty.

Program clinică

Floreasca DermaBeauty Clinique

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00

 

Sâmbătă: 09:00 – 17:00

 

Duminică: închis