fbpx
NuEra Tight accesorii
NuEra Tight radiofrecventa corporala
NuEra Tight aplicator

NuEra Tight remodelare corporală prin radiofrecventă

NuEra Tight este un dispozitiv de radiofrecvență medicală de înaltă putere (250W), care funcționează prin încălzirea straturilor dermice și sub-dermice ale pielii. Acesta este conceput pentru a îmbunătăți tonusul pielii, a reduce celulita și a elimina depozitele de grăsime localizate. Fiind un tratament non-invaziv și nedureros, NuEra Tight oferă rezultate vizibile după câteva ședințe, ameliorând astfel aspectul general al pielii.

Ce indicații are procedura de remodelare corporală cu NuEra Tight?

Procedura de remodelare corporală cu NuEra Tight este indicată pentru:

 • Reducerea celulitei: Ajută la diminuarea aspectului de coajă de portocală prin distrugerea celulelor adipoase și stimularea circulației sanguine.
 • Îmbunătățirea fermității și elasticității pielii: Stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce conduce la o piele mai fermă și cu aspect întinerit.
 • Eliminarea depozitelor de grăsime localizate: Țintește și reduce grăsimea din zone specifice, cum ar fi abdomenul, coapsele și brațele.
 • Remodelarea conturului corporal: Ajută la redefinirea formelor corpului, oferind un aspect mai armonios și tonifiat.
 • Tratarea pielii cu laxitate în exces: Este eficientă în cazul pielii cu laxitate în exces după pierderea în greutate sau sarcină.
 • Îmbunătățirea aspectului vergeturilor: Contribuie la reducerea vizibilității vergeturilor prin regenerarea țesutului cutanat.

Aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii de pe zone precum brațe, mâini, bărbie (gușă), gât, linia sutienului, regiunea axilară, spate, abdomen, flancuri, fese, aripioare, coapse și genunchi.

Cum funcționează NuEra Tight?

Tehnologia FocalRF

NuEra Tight utilizează tehnologia FocalRF care emite 5 frecvențe diferite (470 kHz, 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz și 6 MHz) pentru a aborda adâncimi diferite ale țesuturilor și straturi ale pielii. Aceasta permite tratarea eficientă a celulitei, tonifierea pielii și reducerea ridurilor.

Tehnologia NuLogic

Permite personalizarea tratamentului combinând parametrii mai multor proceduri într-o singură ședință. Aceasta oferă terapeuților posibilitatea de a seta multiple valori pentru frecvență, temperatură, timp și mărimea electrozilor. Sunt disponibili opt electrozi pentru a se potrivi perfect oricărui pacient, indiferent de zona tratată, cu dimensiuni cuprinse între 20 mm și 100 mm.

Tehnologia NuAPIC

Automatizează și ajustează controlul temperaturii pe parcursul tratamentului, asigurând o încălzire precisă și consistentă. Aceasta ajută specialiștii să se concentreze pe tratament, fără a fi necesară ajustarea constantă a temperaturii.

Acest proces generează o căldură controlată la nivel tisular, având următoarele efecte:

 • Stimularea producției de colagen și elastină: Căldura generată în derm stimulează fibroblastele, celulele responsabile pentru producerea de colagen și elastină, ceea ce conduce la o piele mai fermă și mai elastică.
 • Reducerea celulelor adipoase: Radiofrecvența încălzește celulele adipoase, determinând distrugerea acestora și eliminarea prin procesele naturale ale corpului.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Căldura contribuie la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind circulația și oxigenarea țesuturilor.
NuEra Tight
NuEra Tight radiofrecventa corporala

Ce presupune o ședință cu NuEra Tight?

La începutul tratamentului, terapeutul va face setările conforme pentru fiecare pacient în parte, apoi aplică un gel pe suprafața tratată, iar dispozitivul este mișcat lent pentru a încălzi treptat pielea, fără a provoca durere sau disconfort. Pe măsură ce dispozitivul încălzește treptat suprafața epidermei și țesutul în profunzime, se va simți o senzație plăcută de încălzire.

NuEra Tight logo

O ședință de tratament corporal cu NuEra Tight este rapidă și poate varia în durată în funcție de zonele tratate, începând de la aproximativ 30 de minute pe zonă. Tratamentul este nedureros și nu necesită timp de recuperare. Intervalul dintre ședințe este de 7-10 zile.

Radiofrecvența folosită în tratamentul cu NuEra Tight are efecte imediate de întindere a pielii prin retracția fibrelor de colagen, dar pentru rezultate pe termen lung, este crucial ca fibroblastele să producă colagen nou, un proces care durează în medie 3 luni. Din acest motiv, tratamentul cu radiofrecvență nu este unic și trebuie repetat pentru a menține și îmbunătăți rezultatele obținute inițial.

Numărul de ședințe necesare de tratament cu NuEra Tight poate varia în funcție de starea inițială a pielii și de obiectivele dorite ale pacientului. Este recomandat să fie efectuată o evaluare corporală detaliată înainte de începerea tratamentului pentru a personaliza protocolul de tratament. În general, specialiștii pot estima numărul optim de ședințe pe baza gradului de laxitate a pielii, a prezenței celulitei și a altor factori specifici fiecărui pacient. Astfel, în urma evaluării, se poate determina un plan personalizat care să asigure obținerea celor mai bune rezultate estetice.

NuEra Tight radiofrecventa corporala

Rezultatele sunt vizibile din timpul pachetului de proceduri, însă țesutul continuă să lucreze 3-4 luni post-tratament. Pielea își va recăpăta fermitatea, țesutul adipos va scădea treptat, celulita va dispărea vizibil, iar aspectul pielii se va îmbunătăți gradual prin stimularea producției de colagen.

Recomandări înainte și după procedură?

Înainte de procedură:

 • Evitați expunerea excesivă la soare sau la solar cu cel puțin o săptămână înainte de procedură.
 • Se recomandă hidratarea corespunzătoare și menținerea unei diete echilibrate, fără excese calorice.
 • Consultați-vă medicul pentru a discuta eventualele contraindicații sau probleme de sănătate preexistente.

După procedură:

 • Evitați expunerea la soare și folosiți protecție solară pentru a preveni iritația pielii.
 • Mențineți o emoliere adecvată a pielii folosind creme și loțiuni hidratante.
 • Evitați activitățile fizice intense timp de 24 de ore după tratament.
 • Urmați recomandările terapeutului pentru a optimiza rezultatele și a preveni eventualele complicații.

Care sunt contraindicațiile tratamentului?

NuEra Tight este un tratament sigur și eficient, însă există anumite contraindicații de care trebuie să se țină cont:

 • Sarcina și alăptarea: Nu se recomandă utilizarea radiofrecvenței în timpul sarcinii și alăptării.
 • Probleme cardiace sau dispozitive medicale implantate: Persoanele cu stimulator cardiac sau alte dispozitive medicale implantate trebuie să evite acest tratament.
 • Afecțiuni dermatologice severe: Pacienții cu eczeme, psoriazis sau alte afecțiuni severe ale pielii trebuie să evite tratamentul sau să consulte un medic dermatolog înainte.
 • Epilepsie sau alte tulburări neurologice: Radiofrecvența poate reprezenta un risc pentru persoanele cu aceste condiții.
 • Cancer sau istoric de cancer: Nu se recomandă tratamentul pentru pacienții cu cancer activ sau istoric de cancer în zona tratată.

Preturi

NuEra Tight Radiofrecventa Faciala si Corporala

NuEra Tight FacePret / sedinta
NuEra Tight Face: fata sau gat (include gusa) sau decolteu 120 € (600 lei) / 1 sedinta
330 € (1650 lei) / 3 sedinte
540 € (2700 lei) / 6 sedinte
NuEra Tight Body (zona mare)Pret / zona / sedinta
NuEra Tight Body: spate sau fese150 € (750 lei) / spate sau fese / 1 sedinta
375 € (1875 lei) / spate sau fese / 3 sedinte
750 € (3750 lei) / spate sau fese / 6 sedinte
1050 € (5250 lei) / spate sau fese / 8 sedinte
NuEra Tight Body: coapse200 € (1000 lei) / coapse / 1 sedinta
400 € (2000 lei) / coapse / 3 sedinte
1000 € (5000 lei) / coapse / 6 sedinte
1400 € (7000 lei) / coapse / 8 sedinte
Oferta: NuEra Tight Body: coapse + fese300 € (1500 lei) / coapse / 1 sedinta
850 € (4250 lei) / coapse / 3 sedinte
1500 € (4500 lei) / coapse / 6 sedinte
2000 € (10000 lei) / coapse / 8 sedinte
NuEra Body (zona medie)Pret / zona / sedinta
NuEra Tight Body: brate sau flancuri sau abdomen sau gambe150 € (750 lei) / brate sau flancuri / 1 sedinta
375 € (1875 lei) / brate sau flancuri / 3 sedinte
750 € (3750 lei) / brate sau flancuri / 6 sedinte
1050 € (5250 lei) / brate sau flancuri / 8 sedinte

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty terapeutii nostri ofera o gama larga de servicii estetice precum: epilare definitiva laser, tratement de curatare a tenului dar si remodelare corporala. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

Terapeutii Nostri

Ana Romanenco

Ana Romanenco

Terapeut

Ina Gavrila

Ina Gavrila

Terapeut