fbpx

Slimming Face (subțierea feței) cu toxină botulinică?

Toxina botulinică este o substanță care are rolul de a bloca contracția mușchilor. Pe lângă efectele sale estetice bine cunoscute în diminuarea ridurilor faciale în special cele care dau un aspect încruntat, „ridurile tip labă de gâscă” sau cele de la nivelul frunții , ea poate fi folosită și la nivelul etajului inferior facial pentru un efect de subțiere , alungire și conturare a feței.

Este o opțiune excelentă și pentru pacienții care suferă de bruxism ( „scrâșnit din dinți”) , înlocuind cu mare succes purtarea gutierelor pe parcursul nopții. Este o procedură sigură, nedureroasă și cu puține reacții adverse.

Care sunt candidații ideali pentru aceasta procedură?

Fiecare personă posedă o anatomie facială unică și necesități terapeutice diferite. Sunt multe persoane care au o formă rotundă a feței și care indiferent de pierdea în greutate nu reușesc să piardă din volum și la nivelul feței.

Tratamentul se face în rândul pacienților cu hipertrofie de mușchi maseteri („fălci”) , fie constituționale (ereditare), fie datorate bruxismulu (scrâșnitului din dinți ) ce are loc pe parcursul nopții și pe care multe persoane nici nu realizează că îl au până nu sunt atenționați de persoanele alături de care dorm sau de vizita la medicul stomatolog.

Reprezintă o opțiune noninvazivă în rândul pacienților care nu își doresc sau nu pot dispune de o intervenție chirurgicală în acest sens, precum și pentru cei care nu pot tolera purtarea gutierelor.

  • Procedura dureaza aproximativ 10-15 minute;
  • Se foloseste ac fin, anestezicul fiind pe baza de crema;
  • Pacienta își poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratament.

Cum se realizeaza procedura de Slimming Face?

Subțierea feței și refacerea ovalului facial se realizează prin injectarea de toxină botulinică la nivelul mușchilor maseteri (principala grupă musculară ce ne ajută în actul masticației și în ridicarea mandibulei). Țintește mușchii maseteri care adesea sunt hiperactivi. Prin relaxarea parțială, aceștia devin mai puțin activi și îsi reduc astfel dimensiunea.

Se folosesc ace foarte fine și se realizeaza 1 până la maxim 5 înțepături pe fiecare parte (cel mai frecvent 3). Se aplică cremă anestezică înainte de începerea procedurii pentru 15 minute. Numărul de injectări pe fiecare zonă tratată, precum și cantitatea introdusă variază de la caz la caz.

Care sunt principalele reactii adverse?

Cele mai frecvente sunt inrosirea zonei, edemul si eventualele echimoze. Insa acestea se remit in 24-48 de ore dupa procedura si pot fi mascate usor cu fond de ten. In anumite cazuri pot sa apara dureri de cap sau mici asimetrii care se vor corecta de la sine in cateva zile pana se instaleaza complet toxina botulinica.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

  • NU MASATI ZONA!
  • In prima noapte dormiti cu fata in sus si evitati sa va aplecati.
  • Nu fumati si nu consumati alcool in primele 72 de ore. Nu aplicati machiaj pe zona tratata 24 ore. Evitati alte proceduri estetice sau dentare in urmatoarele 14 zile.

In cat timp apar rezultatele si cat dureaza efectul?

Rezultatele încep a se observa la câteva zile după injectare, dar efectul final se instalează la aproximativ 1 lună. Aspectul devine mai subțiat , profilul mai alungit și frumos conturat. Posibilele asimetrii determinate de hipertrofia maseterilor încep a se diminua.

Efectul durează în jurul a 4 până la 6 luni. Pentru a menține acest aspect subțiat și sculptat va trebui să continuați efectuarea acestui tratament de minim 2 ori pe an. Procedura se poate realiza și pentru perosoanele ce suferă de bruxism, unde scopul nu este nici pe departe o dorință estetică, ci o necesitate deoarece acest obicei deloc sănătos poate duce în timp la distrugerea danturii.

Galerie Foto „Before-After”

Slimming face cu toxina botulinica
Ovalizarea fetei cu toxina botulinica

Preturi

Tratamente Toxina Botulinica

ZonaPret / zona
Riduri de expresie: riduri ochi sau frunte sau intre sprancene180 € (900 lei) / 1 zona
Riduri de expresie280 € (1400 lei) / 2 zone
Riduri de expresie (toate zonele fetei)350 € (1750 lei) / 3 zone
Tratament Nefertiti Lift (zona gatului)350 € (1750 lei)
Tratamentul transpiratiei excesive: axile, palme sau talpi450 € (2250 lei) / zona
include ambele axile, palme sau talpi
Ovalizarea conturului facial (toxina botulinica maseteri sau Slimming Face)350 € (1750 lei)
Tratament zambet gingival (Gummy Smile)200 € (1000 lei)
Tratament riduri nas (Bunny Lines)200 € (1000 lei)
Tratament hiperhidroza idiopatica180 € - 350 € (900 lei - 1750 lei) (in functie de severitatea afectiunii)

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Elis Curtmola

Dr. Elis Curtmola

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Lorena Sava

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Roxana Pricope

Dr. Roxana Pricope

Medic Specialist Dermatolog