Modelare si volumizare pometi
Terapia cu Radiofrecventa

Ce este radiofrecventa fractionata?

Radiofrecventa fractionata este o metoda de rejuvenare cutanata, de tratament al cicatricilor post acnee, al porilor dilatati si a ridurilor fine.

Tehnica consta in crearea unor microcoloane de distructie termica a pielii cu ajutorul undelor radio si totodata incalzirea tesuturilor restante cu efect de contractie a fibrelor de colagen existente si de stimulare a producerii unora noi. Astfel pielea tratata va fi improspatata si intinerita, luminoasa si intinsa, fara cicatrici si pori dilatati.

Cum se realizeaza procedura?

Practic se formeaza niste coloane foarte mici la nivelul tegumentului. Undele radio sunt emise doar in varful microacelor, care ajung in derm (stratul mai profund al pielii), producand modificari tisulare temporare, care au ca efect imediat stimularea regenerarii pielii si formarea de noi fibre de colagen. Microacele fiind izolate, la nivelul epidermului (stratul superficial al pielii) nu apare distructie celulara.

 • Se formeaza niste coloane foarte mici la nivelul tegumentuluia
 • Undele radio sunt emise doar in varful microacelor, care ajung in derm (stratul mai profund al pielii)

Care sunt principalele reactii adverse?

Imediat dupa procedura pe zona tratata se formeaza mici umflaturi de culoare roz in dreptul gaurelelor unde au fost microacele. Uneori se poate edematia tot „patratul” lucrat. Toate acestea dispar in 24 de ore.

La 1-3 zile de la tratament vor aparea mici puncte de culoare rosu inchis sau cruste de dimensiunea unui varf de ac, acolo unde au penetrat si actionat microacele. Aceasta este o reactie normala dupa procedura: inseamna ca pielea incepe sa se regenereze. In functie de tipul de piele, localizare, problema tratata si energia folosita, aceste puncte pot persista intre 5-6 zile si 2 saptamani. Ele pot fi insa camuflate cu fond de ten, acesta putand fi folosit inca din a doua zi dupa tratament.

Toate cele descrise mai sus nu sunt neaparat reactii adverse, ci mai degraba parte a procesului de regenerare. Totusi, in cazuri rare pot aparea:

 • Sensibilitate/jena locala, mai ales la atingerea pielii 3-5 zile dupa tratament
 • Echimoza (vanataie), mai ales daca pielea este subtire (ex. in jurul ochilor)
 • Reactivarea unui herpes simplex
 • Hiperpigmentare postinflamatorie (mai ales daca zona tratata nu este protejata de soare)

Care sunt indicatiile dupa injectare?

 • In prima noapte dormiti cu capul in sus, evitati sa dormiti pe laterale, pentru a evita edemul.
 • Spalarea fetei se va face bland, se usuca prin tamponare cu un prosop, fara a freca.
 • Se aplica cremele conform instructiunilor medicale; este foarte important sa mentineti hidratarea si emolierea zonei care a fost tratata.
 • Daca apar crustele acelea mici, nu le indepartati prin frecare, nu trageti de ele; lasati-le sa cada singure. altfel intrerupeti regenerarea normala a pielii si vindecarea se va face mai lent si mai prost, existand riscul de a va produce cicatrici.
 • Beti cel putin 2 litri de lichide pe zi. Hidratarea este foarte importanta!
 • Machiajul poate fi aplicat din a doua zi de la procedura.

Cat dureaza efectul?

Durata efectelor depinde de ce anume a fost tratat, dar si de stilul de viata. In cazul efectului de rejuvenare si a tratamentului ridurilor efectele se mentin cam 1 an de zile (daca stilul de viata este unul sanatos), in cazul cicatricilor, rezultatele sunt permanente, daca nu se produc noi cicatrici.

Preturi

 • Radiofrecventa fractionata – full face: 250 € / sedinta
 • Radiofrecventa fractionata – full face + gat + decolteu: 400 € / sedinta
 • Radiofrecventa pulsata cu micro ace (blefaroplastie nechirurgicala):
  1. pleoapele superioare: 200 € / sedinta
  2. pleoapele inferioare: 200 € / sedinta
 • Radiofrecventa bipolara: 100 € / sedinta

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Alice Olaru

Dr. Alice Olaru

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Testimoniale Pacienti

Impresiile unui pacient mulțumit
Sunt foarte mulțumită de serviciile doamnei doctor! Am avut impresia că am stat de vorbă cu o prietena, nu cu un medic. Mai rar așa medici! FELICITARI doamna doctor Bratu!
Gabriela
Încredere și profesionalism
Un medic tânar dedicat, dornic să ajute pacienții! Este un om, un doctor care din prima mi-a arătat ca pot avea încredere în sfaturile si recomadarile sale. Îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
Daniela
Dedicare și implicare completă față de pacienți
O recomand din suflet pe doamna Dr. Bratu, nu doar pentru profesionalism și competență, dar mai ales pentru empatie, comunicare și implicare! Datorită ei, sunt mai informată și mai frumoasă.
Alice