fbpx

Lifting Facial cu Fire Aptos cu Acid Hialuronic

Fire bioresorbabile
Dr. Dana Bratu
Lifting Facial Lichid

Ce este procedura de lifting facial cu fire Aptos?

Procedura de rejuvenare faciala ce poate fi realizata fara anestezie totala, fara incizii, fara perioada lunga de recuperare dar avand efectul unei operatii estetice. APTOS propune diverse tipuri de fire, cu caracteristici speciale in functie de nevoile personalizate ale fiecarei paciente. Firele sunt fie resorbabile, cu efect pentru aproximativ 1 an, fie neresorbabile si al caror efect se pastreaza de-a lungul a 3 pana la 5 ani.

Care sunt beneficiile procedurii cu Fire Aptos Excellence Visage HA?

 • Fire Aptos cu acid hialuronic au efect de ridicare/ suspensie si stimuleaza colagenul profund si elastina; firele bioresorbabile de suspensie Aptos de ultima generatie cu Acid Hialuronic realizeaza atat liftingul, suspensia /ridicarea unor zone “cazute” cat si un efect de piele neteda, intinerita. Aceste fire genereaza o actiune fiziologica stimuland producerea de molecule de procolagen si dezvoltarea unei relele fibroase in jurul lor care fac ca acestea sa ramana acolo chiar dupa rebsorbtia firelor.
 • Liftingul cu ajutorul firelor APTOS – HA nu impacteaza fizionomia naturala a fetei; Liftingul cu ajutorul firelor APTOS nu schimba fizionomia naturala a fetei ci doar o intinereste prin repozitionarea compartimentelor fetei si rejuvenarea structurala a tesutului prin actiunea profunda a acidului Hialuronic asupra stimularii de colagen si elastina. Obrajii se ridica, linia mandibulara se redefineste, santurile nazale se intind si intregul aspect al fetei este liftat, iar pielea capata un aspect intinerit. Liftingul cu ajutorul firelor APTOS nu schimba fizionomia naturala a fetei
 • Liftingul facial cu fire Aptos ofera siguranta maxima; Siguranta maxima – firele se pozitioneaza la o profunzime de 3-5 mm maximum, cu ajutorul unor canule speciale cu varf rotund, in care firele sunt preincarcate, astfel nu exista riscul de a afecta nervii sau vasele de sange.
 • Perioada de recuperare este minima, in cateva zile fata isi recapata aspectul natural.
 • Liftingul cu fire are rezultata rapid si de durata; Rezultat liftingului cu fire este rapid, procedura in sine durand de la 10 minute (zona) pana la 30 minute. Desi rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, efectele sunt cu adevarat maxime dupa 2-3 saptamani si pot dura pana la 2-3 ani

Productie de Elastina

Elastina incepe sa fie produsa intensiv din stadiul incipient, foarte devreme, permitand sa observam o imbunatatire vizibila la scurt timp dupa introducerea firelor.

Activare de Colagen

Activarea din timp a colagenezei favorizeaza recuperarea rapida si creste semnificativ densitate, fermitate si elasticitatea dermului.

Recuperare rapida

Timpul de recuperare si refacerea dermului post procedura sunt mult mai scurt. Efectul de lifting facial nechirurgical apare mult mai repede.

Care sunt indicatiile unui lifting cu fire Aptos?

Lifting-ul facial cu fire bio-resorbabile de suspensie Aptos este recomandat persoanelor cu semne usoare de imbatranire, si care au nevoie de un lifting lejer, non-chirurgical, in general cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani. Procedura recomandata pentru intinerirea aspectului fetei sau redefinirea unor zone cu aspect cazut:

 • ridicarea pometilor;
 • redefinirea liniei madibulare si corectarea colturilor gurii
 • stergerea santurilor nazolabiale;
 • stergerea pliurilor in regiunea barbiei;
 • stergerea pliurilor in regiunea gatului;
 • stergerea liniei cearcanelor corectare zona gabelara (intre sprancene);
 • corectare riduri laba gastii;
 • corectare riduri frunte
 • corectare pleoapa superioara si inferioara

Cat dureaza efectul firelor Aptos?

Rezultat liftingului cu fire este rapid, procedura in sine dureaza intre 20 minute (zona) pana la 60 minute. Desi rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, efectele sunt cu adevarat spectaculoase dupa 2-3 saptamani si pot dura pana la 2 ani

Preturi

Lifting Facial cu Fire APTOS / Fire Bioresorbabile

Procedura*Pret
Lifting Facial cu fire APTOS (fire cu acid hialuronic)1200 € / 10 fire
Lifting Full Face: pometi si linia mandibulara (necesar intre 6-8 fire)120 € / fir (PDO)
Contur mandibular cu fire APTOS600 €
*Inainte de realizarea procedurii este nevoie de o consultatie estetica in clinica

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Proceduri

În pagina de servicii găsești gama completă de proceduri.

Click pentru detalii

Acceseaza sectiunile noastre suplimentare

Programare

Intră în contact cu noi și programează-te la o consultație

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat!

Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!
In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii.

+7250

Pacienți Mulțumiți

40

Tratamente Premium

27500

Ore de Activitate

Doctorii Nostri

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Elis Curtmola

Dr. Elis Curtmola

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Alexandra Trifu

Medic Specialist Dermatologie

Dr. Roxana Pricope

Dr. Roxana Pricope

Medic Specialist Dermatolog