Clinica din Bucuresti

DermaBeauty Clinique

Str. Mihai Eminescu, nr. 98, Sector 2, Bucuresti

(+40) 731 257 446

DermaBeauty Clinique

Tratamente Estetice Moderne

Dispunem de o gama variata de proceduri estetice menite sa va ajute cu obtinerea unui look fresh si rejuvenat!

Suport Online

Suntem la un click distanta! In cazul in care ai intrebari, doresti o programare sau doar vrei sa ne saluti, foloseste cu incredere chat-ul de pe orice pagina.

Locatie Ultracentrala

Suntem localizati intr-o zona ultracentrala, foarte aproape de Piata Romana, la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Produse Premium

Folosim doar cele mai bune produse pentru efectuarea procedurilor si avem intodeauna in prim plan interesul pacientului.

Imagini din locatie

DermaBeauty Clinique Bucuresti
DermaBeauty Clinique Bucuresti
DermaBeauty Clinique Bucuresti
DermaBeauty Clinique Bucuresti

Echipa DermaBeauty Clinique București

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat! Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii in tabelul din dreapta.

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Dana Bratu este un medic implicat si profesionist, avand o mare deschidere catre noile metode de tratament iar comunicarea pacient-doctor o recomanda.

Dr. Ina Popescu

Dr. Ina Popescu

Medic Ginecologie-Obstetrica

Dr. Ina Popescu este Medic Ginecologie-Obstetrica in cadrul Clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente rejuvenare intima.

Dr. Alice Olaru

Dr. Alice Olaru

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Dorinta de perfectionare s-a concretizat prin multiple participari la conferinte nationale si internationale in domeniul interventiilor estetice minim invazive de rejuvenare si anti-aging.

Loredana Ungureanu

Loredana Ungureanu

Beauty Consultant

Loredana este prima persoana pe care o întampinati în cadrul DermaBeauty Bucuresti. Ea o sa va raspunda la întrebari si o sa va ajute cu sfaturi în domeniul beauty.