Clinica din Buzau

DermaBeauty Clinique

Str. Independentei, nr. 5, bl. G (intre restaurant Miorita si Piata de Pasari)

(+40) 739 677 088

DermaBeauty Clinique Buzau - Cabinet principal

Tratamente Estetice Moderne

Dispunem de o gama variata de proceduri estetice menite sa va ajute cu obtinerea unui look fresh si rejuvenat!

Suport Online

Suntem la un click distanta! In cazul in care ai intrebari, doresti o programare sau doar vrei sa ne saluti, foloseste cu incredere chat-ul de pe orice pagina.

Locatie Ultracentrala

Suntem localizati in centrul Buzaului, la aprox. 5 minute de Piata Daciei (Str. Independentei, nr. 5, bl. G, actuala Str. Ion Baiesu).

Produse Premium

Folosim doar cele mai bune produse pentru efectuarea procedurilor si avem intodeauna in prim plan interesul pacientului.

Imagini din locatie

DermaBeauty Buzau - Sala asteptare
DermaBeauty Buzau - Cabinet principal
DermaBeauty Buzau - Receptie
DermaBeauty Buzau - Cabinet principal
DermaBeauty Buzau - Cabinet secundar
DermaBeauty Buzau - Cabinet principal

Medicii Nostri Specialisti

Pacientele noastre au optat si pentru alte tratamente estetice premium care sa le ofere un aspect fresh, rejuvenat! Pentru ca frumusetea chipului inseamna armonia tuturor structurilor anatomice faciale, va recomandam tratamente combinate, personalizate dvs, care sa va aduca rezultatele asteptate!

In cadrul clinicii DermaBeauty medicii nostri ofera o gama larga de servicii estetice. Acceseaza doar cateva din cele mai solicitate procedurii in tabelul din dreapta.

Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Dana Bratu este un medic implicat si profesionist, avand o mare deschidere catre noile metode de tratament iar comunicarea pacient-doctor o recomanda.

Dr. Alice Olaru

Dr. Alice Olaru

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Dorinta de perfectionare s-a concretizat prin multiple participari la conferinte nationale si internationale in domeniul interventiilor estetice minim invazive de rejuvenare si anti-aging.