fbpx

Archive for Term: Dermatologie

Dr. Dana Bratu
Medic Specialist
Dr. Dana Bratu este Medic Specialist Dermatolog si Director Medical in cadrul clinicilor DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive, lifting facial nechirurgical, fire bioresorbabile, volumizare si rejuvenare faciala, tratamente estetice personalizate.
Dr. Elis Curtmola
Medic Specialist
Dr. Elis Curtmola Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive: volumizare buze, corectie cearcane, skincare si rejuvenare faciala.
Dr. Anca Ilean
Medic Specialist
Dr. Anca Ilean este Medic Specialist Dermatolog in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in proceduri proceduri dermatologice si proceduri laser vascular (rozacee, cuperoza).
Dr. Alexandra Trifu
Medic Specialist
Dr. Alexandra Trifu Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala. Expert in proceduri injectabile cu acid hialuronic si toxina botulinica dar si in tratamente dermatologice.
Dr. Mihaela Antohe
Medic Specialist
Dr. Mihaela Antohe este medic specialist dermatologie și Estetică Medicală și Doctor în Științe Medicale. Pacienții o recomandă pentru calm și seriozitate, empatie și atenția la detalii.
Dr. Andreea Dănescu
Medic Specialist
Dr. Andreea Danescu este medic specialist dermatolog in cadrul Clinicii Dermabeauty. Expert in tratamente dermatologice, rejuvenare faciala si rutina de ingrijire personalizata.
Dr. Dalia Bratu
Medic Specialist
Dr. Dalia Bratu este medic specialist dermatovenerolog în cadrul Clinicii DermaBeauty. Expertă în patologie dermatologică și estetică medicală, cu precădere în tehnologia laser complementară dermatologiei estetice.
Dr. Răzvan Popescu
Medic Specialist
Dr Răzvan Popescu este medic specialist dermatolog in cadrul Clinicii DermaBeauty și absolvent în cadrul UMF Carol Davila, București. Expert in tratamente dermatologice.
Dr. Bianca Petrescu
Medic Dermatolog
Dr. Lavinia Cristian este medic specialist dermatolog și expert in tratamente si injectari cu acid hialuronic, biostimulatoare tip Sculptra, HarmonyCa, ProFhilo dar si toxina botulinica.
Dr. Merve Oruc
Medic Specialist
Dr. Merve Oruc Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, skincare si rutina de ingrijire zilnica