Archive for Term: Dermatologie

Dr. Dana Bratu
Medic Specialist
Dr. Dana Bratu este Medic Specialist Dermatolog si Director Medical in cadrul clinicilor DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive, lifting facial nechirurgical, fire bioresorbabile, volumizare si rejuvenare faciala, tratamente estetice personalizate.
Dr. Elis Curtmola
Medic Specialist
Dr. Elis Curtmola Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente estetice minim invazive: volumizare buze, corectie cearcane, skincare si rejuvenare faciala.
Dr. Anca Ilean
Medic Specialist
Dr. Anca Ilean este Medic Specialist Dermatolog in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in proceduri proceduri minim-invazive si rejuvenare faciala.
Dr. Mihaela Antohe
Medic Specialist
Dr. Mihaela Antohe este medic specialist dermatolog și doctorand în cadrul UMF Carol Davila, București. Pacienții o recomandă pentru calm și seriozitate, empatie și atenția la detalii.
Dr. Andreea Danescu
Medic Specialist
Dr. Andreea Danescu este medic specialist dermatolog in cadrul Clinicii Dermabeauty. Expert in tratamente dermatologice, rejuvenare faciala si rutina de ingrijire personalizata.
Dr. Luana Chivu
Medic Specialist
Dr. Luana Chivu este medic specialist dermatolog în cadrul Clinicii DermaBeauty. Expert în injectări cu acid hialuronic și toxină botulinică dar și în stabilirea unei rutine de îngrijire personalizată.
Dr. Alexandra Trifu
Medic Specialist
Dr. Alexandra Trifu Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, excizii chirurgicale si acnee.
Dr. Lorena Sava
Medic Specialist
Dr. Lorena Sava Medic Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, rejuvenare faciala, microneedling, PRX-T33, acnee si rutina faciala.
Dr. Merve Oruc
Medic Specialist
Dr. Merve Oruc Specialist Dermatologie si Estetica Medicala in cadrul clinicii DermaBeauty. Expert in tratamente dermatologice, skincare si rutina de ingrijire zilnica
Dr. Ana Maria Nenciu
Medic Dermatolog
Dr. Ana Maria Nenciu medic specialist Dermatolog și Recuperare Medicala, supraspecializata pe ozonoterapie, absolventa a Facultății de Medicina Generala Carol Davila București.