fbpx

Morpheus8 – păreri despre efectele anti-aging ale tratamentului viral

Morpheus8 - pareri despre efectele anti-aging ale tratamentului viral

Morpheus8 – păreri despre efectele anti-aging ale tratamentului viral

Ce este Morpheus8?

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră își pierde gradual rezervele sănătoase de colagen, acid hialuronic și elastină, ceea ce duce la apariția ridurilor și la diminuarea volumului și elasticității pielii.

Morpheus8 reprezintă cea mai recentă și avansată tehnologie de radiofrecvență microneedling disponibilă în prezent. Este un dispozitiv de radiofrecvență microneedling subdermică fracționată, care oferă un tratament extrem de eficient, cu rezultate vizibile și semnificative, reducând laxitatea pielii și conferind un aspect mai ferm și întins zonei tratate, fie că este vorba de față, gât sau decolteu.

Acesta este un instrument puternic în îmbunătățirea fermității pielii, oferind o alternativă eficientă și non-invazivă la procedurile chirurgicale precum liftingul sau blefaroplastia, în special în cazul laxității ușoare și moderate a pielii, fără să lase cicatrici sau să necesite perioade lungi de recuperare.

 

Cum acționează radiofrecvența cu Morpheus8?

Morpheus8 este un dispozitiv inovator de remodelare a țesutului conjunctiv și a stratului adipos subdermic, care conturează în mod fracționat atât fața, cât și corpul. Acesta pătrunde profund în piele și stratul adipos, revitalizând aspectul îmbătrânit al pielii și transformându-l într-unul neted și întinerit. Tratamentul este compatibil cu toate nuanțele de piele.

Aparatul Morpheus8 este unic în categoria sa, fiind primul dispozitiv care modelează și remodelează grăsimea pentru a revitaliza trăsăturile îmbătrânite, conferindu-le un aspect uniform și neted.

Prin intermediul celor 24 de pini care pătrund în țesutul subdermic, dispozitivul Morpheus8 realizează o coagulare a grăsimii și o contractare a țesutului conjunctiv, oferind un efect de lifting și îndepărtând aspectul neuniform al pielii. În același timp, energia radiofrecvenței direcțională generează o încălzire sub-necrotică în derm, stimulând producția de colagen și ameliorând textura pielii, inclusiv liniile fine și ridurile, cicatricile post-acneice și nuanța generală a pielii.

 

Morpheus8 – păreri

Ce rezultate obțin?

Dispozitivul Morpheus8 este o soluție avansată de remodelare subdermică care oferă rezultate remarcabile în tratarea multiplelor aspecte ale îmbătrânirii pielii. Datorită capacității sale de a pătrunde în straturile profunde ale pielii, acesta poate acționa la nivelul țesutului adipos și al colagenului, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al pielii. Unul dintre principalele avantaje ale Morpheus8 este capacitatea sa de a penetra pielea cu o adâncime de până la 4 mm, cu un profil termic suplimentar de până la 2 mm. Această penetrare profundă permite stimularea producției de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea fermității și elasticității pielii.

Tratamentul oferă multiple beneficii, inclusiv reducerea ridurilor și a liniilor fine, diminuarea cicatricilor post-acneice, uniformizarea texturii pielii și ameliorarea aspectului vergeturilor. Morpheus8 este eficient în tonifierea și întinerirea pielii în zonele tratate, cum ar fi fața, gâtul, decolteul și alte zone ale corpului.

O altă caracteristică importantă a dispozitivului Morpheus8 este designul său avansat, care asigură distribuirea uniformă a tratamentului pe întreaga suprafață tratată. Această uniformitate este esențială pentru obținerea rezultatelor coerente și pentru evitarea unor disparități în aspectul pielii.

 

În ce condiții pot să fac tratamentul?

În general, Morpheus8 poate fi utilizat pentru a trata o textură neuniformă a pielii, contribuind la obținerea unei piele mai uniforme și mai netede. Procedura cu Morpheus8 – tratamentul radiofrecvenței fracționate – poate fi indicată într-o varietate de situații și condiții ale pielii, printre care se numără:

  • Pielea laxă sau flască la nivelul feței, pleoapelor, gâtului și altor zone ale corpului, cum ar fi brațele, abdomenul și genunchii. Morpheus8 poate contribui la tonifierea și întinderea pielii, conferindu-i un aspect mai ferm și mai tânăr.
  • Prezența unei bărbii duble poate fi tratată eficient cu ajutorul Morpheus8, care poate ajuta la remodelarea și conturarea liniei maxilarei.
  • Ridurile și liniile fine, atât de la nivelul feței, cât și de la nivelul pleoapelor, gâtului și decolteului, pot fi reduse și ameliorate prin intermediul tratamentului Morpheus8.
  • Cicatricile post-acneice, vergeturile și porii dilatați reprezintă alte condiții ale pielii care pot beneficia de pe urma procedurii cu Morpheus8, contribuind la îmbunătățirea texturii și a aspectului pielii.

Contraindicații

Tratamentul Morpheus8 poate fi contraindicat în anumite cazuri, inclusiv:

  • Persoanele care suferă de cicatrici cheloide pot să nu fie candidați ideali pentru această procedură, deoarece pot exista riscuri de reacții adverse sau de exacerbare a cicatricilor preexistente.
  • Pacienții cu eczeme, psoriazis sau alte afecțiuni cronice ale pielii ar trebui să consulte un medic înainte de a opta pentru tratamentul Morpheus8, deoarece aceste condiții pot afecta rezultatele și pot crește riscul de complicații.
  • Infecția activă cu herpes simplex poate fi o contraindicație pentru tratamentul Morpheus8, deoarece procedura poate stimula reactivarea virusului și poate agrava simptomele. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a efectua procedura, mai ales dacă aveți istoric de infecții herpetice.
  • Femeile însărcinate ar trebui să obțină întotdeauna acordul medicului lor curant înainte de a opta pentru orice procedură cosmetică sau estetică. Deși nu există dovezi clare că Morpheus8 ar fi periculos în timpul sarcinii, este recomandabil să se evite orice tratament estetic non-urgent în această perioadă sensibilă.

Este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a urma orice procedură medicală sau estetică, pentru a vă asigura că aceasta este sigură și potrivită pentru dumneavoastră, ținând cont de istoricul medical personal și de eventualele condiții preexistente.

Ce simți în timpul tratamentului?

În timpul tratamentului cu Morpheus8, veți simți o senzație de căldură și un ușor disconfort pe măsură ce dispozitivul acționează asupra pielii. Pentru a minimiza disconfortul, medicul va aplica un anestezic local înainte de procedură sau poate utiliza tehnici de răcire pentru a menține confortul dumneavoastră.

Deoarece Morpheus8 este un tratament non-invaziv, majoritatea pacienților îl tolerează bine și nu experimentează durere severă. Cu toate acestea, nivelul de disconfort poate varia în funcție de toleranța personală a fiecărui individ și de zona tratată. Este important să discutați deschis cu medicul dumneavoastră despre orice disconfort sau nelămuriri pe care le aveți în timpul tratamentului.

Câte ședințe se recomandă?

Pentru a avea rezultate optime în obținerea unui ten întins și ameliorarea laxității, recomandăm o serie de 3 tratamente Morpheus8, efectuate la intervale de 6-8 săptămâni între ele. Acest program de tratament permite pielii să se regenereze și să se adapteze în timp, obținând progresiv aspectul dorit.

Este important să înțelegem că procesul de regenerare a pielii poate dura un timp și că rezultatele nu vor fi vizibile imediat după fiecare tratament. După finalizarea seriei de tratamente, sunt necesare în general 2-4 săptămâni pentru a observa semnele vizibile ale regenerării pielii. Această perioadă post-tratament este esențială pentru ca pielea să se vindece și să înceapă să arate mai strălucitoare și mai sănătoasă.

De-a lungul următoarelor 3 luni, procesul de regenerare și îmbunătățire a aspectului pielii va continua să evolueze. Este important să respectați îndrumările medicului dumneavoastră în ceea ce privește îngrijirea pielii în această perioadă post-tratament, pentru a asigura obținerea celor mai bune rezultate posibile și pentru a menține sănătatea și frumusețea pielii pe termen lung.

Dr. Bianca Petrescu

articole similare